Hoe werkt het?

VideoConsult van BvdZorg biedt de mogelijkheid om per direct te beeldbellen met uw patiënten door ze een link te sturen waarmee ze in uw online wachtkamer terecht komen. Met één klik start u het consult en met nog één klik beëindigt u dit weer.

Ook is het mogelijk dat u of één van uw medewerkers de patiënt een afspraak stuurt met een link die pas actief wordt vlak vóór de afspraak. 

Een derde werkwijze is het bieden van afspraakmogelijkheden via uw website. Patiënten kunnen uit een door u samengestelde selectie een afspraak kiezen en ontvangen dan een link voor deze afspraak. U ontvangt een bevestiging van de boeking die u vervolgens in uw agenda verwerkt.

Tot slot biedt het systeem ook nog ruimte voor een online inloopspreekuur. U geeft aan een bepaalde periode online te zijn en patiënten kunnen binnen deze periode uw online wachtkamer binnenkomen. Uiteraard wordt de toegang beperkt aan de hand van de nog resterende tijd binnen de opgegeven periode. U start de videoconsulten op volgorde van binnenkomst totdat u de laatste heeft gezien.